Fniss kommer i samarbete med andra N-skalegrupper ordna en modulbana på Uppsalamässan i Fyrishov den 4-5 november. Om du vill vara med som funktionär i vår monter ska du anmäla dig före dead-line (se nedan).

Anmälan sker via e-post till john<kanelbulle>leijonhufvud.nu och vi ser fram emot rallare från hela Sverige!

Deltagande med egna moduler ska anmälas senast den 25 september 2017. Då förutsätts du kunna delta i uppmonteringen på  kvällen fredagen den 3 nov samt delta som funktionär under hela helgen.

Om du vill delta som funktionär utan moduler men kanske med egna tåg så ska det anmälas senast 4 oktober 2017. Funktionärer är så klart hjärtligt välkomna att hjälpa till med monteringen under fredagen också.

För FNISS gäller att vi har en golvyta på 12x17 meter med åskådare på alla sidor. Vi kör med 1000 mm R.ö.K och N-Re + Slamra som standard (beprövat koncept). Nytt för i år är att vi har ännu fler övergångsmoduler mellan N-Re och Slamra vilket ökar frihetsgraderna lite.

Hålltider för oss funktionärer är ungefär så här: Vi hoppas kunna komma igång med montering runt kl 16-17 på fredagen 3 nov. Under lördag och söndag verkar vi kunna komma in i lokalen från kl 08.00 i god tid före publiken och det verkar finnas gott om tid till körning även efter publik tid om vi vill/orkar.

Det huvudsakliga upplägget tror vi kommer bli i stil med Hobbymässan på Älvsjö förra året, med P/A-anläggning och några pratshower. Kom gärna med feedback på det. Troligen försöker vi inte göra trafikspel under publik tid denna gång.

Allmän info om mässan finns på http://www.mj-massan.se.

För oss utställare finns mer information på http://www.mj-massan.se/utstallare/allmant/.