Som vi ser det kan man delta på många olika sätt i FNISS men alla sätt har det gemensamma att det går ut på att träffa andra rallare. 

Följare

Genom att skapa ett konto på denna webbsida och gå med i FNISS Facebook-sida så blir det lättare att hålla kontakten med de andra och hänga med på evenemang när de blir av.

Deltagare

I början kanske du bara vill närvara på ett byggmöte eller en körning. Det är utmärkt för det går åt mycket lokförare för att köra trafik på en modulbana och vi brukar inte lida brist på lok, vagnar och körreglage. Om du är nyfiken finns säkert möjlighet att prova andra roller än att bara köra tåg på modulträffarna - om det är trafikspel så finns behov av stationspersonal, rangerare m.m.

Modulbyggare

När du har sett en modulbana på riktigt kanske du vill komma igång och bygga en eller ett par egna moduler. Vi har idéer om vilka moduler som behövs så grundinspirationen får du hjälp med om du vill. Vi inom FNISS hoppas förstås att du senare är beredd att ta med modulen på kommande träffar, men man tar kanske inte med sig alla moduler varje gång.

Modulträffsfantast

Ordna ett körmöte. Vi i FNISS hoppas att du blir lika biten av hobbyn som vi och på sikt kanske till och med anordnar en modulträff i FNISS namn.